SOCOM 4 og God of War 2 til PS3?

Det britiske nettstedet Computer & Video Games har snakket med kilder hos Sony, som har fortalt dem at den japanske konsollprodusenten planlegger å bruke E3 til å vise flere PS3-spill kjørt på ekte maskinvare. Et av disse er SOCOM 4, som visstnok skal se helt fantastisk ut, og som sannsynligvis blir en lanseringstittel for konsollen.

Alternativ tekst mangler
God of War for PS2

Dessuten sier C&VG at Sony jobber med et God of War-spill til PS3. Forgjengeren var et av denne konsollgenerasjonens beste actioneventyr, og hvis etterfølgeren klarer å følge opp, blir den uten tvil en tittel verd å se opp for. Det fortelles imidlertid også at både SOCOM 4 og God of War-etterfølgeren også vil komme til PS2, etter som Sony fortsatt vil støtte den gamle konsollen sin.

Computer & Video Games har også snakket med flere utviklere, som tror at Sony kommer til å lansere PS3 i mars 2007 i Europa. Om dette er rett, og ryktene om en amerikansk og/eller japansk lansering i september stemmer, vil vi måtte vente hele seks måneder ekstra på Sonys nestegenerasjonskonsoll.

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen