Spennende nytt om Heavy Rain

Spennende nytt om Heavy Rain

Det nederlandske spillbladet Chief ser ut til å ha sikret seg noen ferske detaljer (plukket opp av Kotaku) om Heavy Rain, det kommende spillet fra franske Quantic Dream.

Skjermbilde fra en tidlig teknologidemo.
Skjermbilde fra en tidlig teknologidemo.

Her fortelles det at Heavy Rain vil utvide gameplaykonseptet fra det kritikerroste Fahrenheit, som var et eventyrspill med filmlignende actionsekvenser.

Handlingen følger fire normale mennesker som har havnet i ekstraordinære situasjoner. Sjefsutvikler David Cage forteller at han ønsket en svært personlig historie.

I stedet for en historie hvor du må redde verden eller en prinsesse, er spillets hovedtema rett og slett en fars kjærlighet for sønnen sin.

Spillet vil fylles av moralske dilemmaer, og det vil ikke nødvendigvis være klart hva som er rett og hva som er galt. Spilleren må selv velge basert på sitt eget synspunkt, og prøve å finne en balanse mellom godt og ondt.

Det skrytes også veldig av grafikken, som vi allerede har sett litt av i en superlekker teknologidemo. Mye av spillet vil foregå i store områder med massevis av folk (som et kjøpesenter og en undergrunnsstasjon).

I og med at vi ikke har lest originalartikkelen (som er på nederlandsk) er det nok verd å ta informasjonen her med en liten klype salt. Men forhåpentligvis vil det snart komme mer informasjon om dette spennende spillet.

Heavy Rain skal kun lanseres for PS3, og utgis av Sony.

Heavy Rain

PS3
Slippdato: 24. februar 2010
Sjanger: Eventyr
Utvikler: Quantic Dream
Utgiver: SCEE

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen