Stalker 2 på vei

Stalker 2 på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Stalker-spillene har blitt en slags ilddåp for de mer hardbarkede PC-spillerne. I disse uhyggelige post-apokalyptiske skytespillene kryr det av mutanter og monstre som enkelt kan sette en stopper for utforskningen din. Når spillene også har vært plaget av en rekke tekniske småfeil og bugs er det enkelt å fastslå at disse spillene ikke nok ikke er for alle.

Til tross for at spillet har siktet seg inn på et tilsynelatende snevert marked har det blitt solgt over 4 millioner Stalker-spill til nå. Det kommer derfor ikke som en overraskelse at mer radioaktiv skrekk er på vei.

Nå har GSC Game World offisielt annonsert Stalker 2.

Per dags dato vet vi ingenting om spillet, annet enn at toeren blir det første av Stalker-spillene som kommer til flere plattformer. Hvilke konsoller det er snakk om vites enda ikke, men det er nok relativt trygt å spå at spillet i alle fall vil finne veien til Xbox 360 og Playstation 3.

Les også: Anmeldelse: Stalker: Call of Pripyat
Les også: Autentisk Metro 2033
Les også: THQ tar deg ned under bakken


(Kilde: Stalker-game.com)

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen