Stjel andres dypeste hemmeligheter

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Chrisopher Nolans Inception er en av sommerens absolutt største kinosuksesser, folk bokstavelig talt strømmet til kinoen for å oppleve mannens kreative og svært forvirrende sci-fi-fortelling.

I et intervju med amerikanske Variety uttalte regissøren – som også stod for filmer som The Dark Knight, Memento, the Prestige med flere – at han faktisk har tenkt på å lage et spill basert på filmen:

– En av tingene vi vurderer nå er et spill basert på filmens verden, et spill med alle slags ideer som ikke passer inn i en helaftens film.

Det er ikke vanskelig å tenke seg at et spill satt til dette universet ville kunne ha noe for seg. For de som ikke har sett filmen, Inception er i det store og hele en fortelling om det underbevisste. Leonardo DiCaprio og hans ressurssterke kompanjonger er i stand til å bryte seg inn i offerets underbevissthet og overbevise vedkommende om å overlevere deres dypeste og mørkeste hemmeligheter.

I denne filmen beskrives underbevisstheten som mer eller mindre realistiske fantasiverdener som man selv har skapt, så det burde ikke være noen kreative grenser i et Inception-spill.

Men det blir nok en stund til vi får se noe til en spillversjon av denne hjernemoseren. Som Nolan uttalte:

– Det er noe vi har snakket om og vurderer å gjøre på lang sikt, om et par år.

Les også: 3DS dato trolig lekket
Les også: Spilte gjennom Mass Effect 28 ganger
Les også: Quantic Dream på Xbox 360


(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen