Street Fighter-film rett rundt hjørnet

Street Fighter-film rett rundt hjørnet

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Filmer basert på spillnavn har tidligere vist seg å være problematisk. Filmer som den kommende Prince of Persia: Sands of Time forsøker å gjøre denne oppfatningen til skamme. Det samme skal den nylig annonserte Street Fighter-filmen gjøre.

Street Fighter: Legacy er en kortfilm dedikert til den populære spillserien. Drivkraften bak filmen har vært Joey Ansah, kanskje mest kjent for sin rolle i The Bourne Ultimatum. Ansah er også en kampscene-koreograf.

Ansah er tilsynelatende stor fan av spillene, og han er lei av den dårlige behandlingen de elskede slåsskjempene har fått av filmbransjen. «Street Fighter» fra 1994, med Jean-Claude Van Damme står som et glimrende eksempel på hvordan det ikke skal gjøres. Ansah sikter på å lage noe så sjeldent som en god Street Fighter-film, og har fått tillatelse fra Capcom.

Top Gear-regissør Owen Trevor er hentet inn, og Anthony Wayne, medvirkende i 11 Bond-filmer er en av de som drar i spakene. Når det gjelder skuespillertalent har vi John Foo som Ryu og Christian Howard i rollen som Ken.

Street Fighter: Legacy vil gjøres tilgjengelig på nett allerede på torsdag. Her kan du se trailere fra filmen:

Les også: Stree Fighter til Iphone
Les også: Anmeldelse av Street Fighter 4
Les også: En hyllest til spillvrede-demonen


(Kilde: Kotaku)

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen