Taktisk flystrategi fra Matrix

Noen spill har bred appell, og kan spilles av nærmest alle. Andre spill, som Hornet Leader PC, appellerer kun til en svært begrenset del av befolkningen. Dette spillet er basert på et taktisk brettspill for én spiller, hvor poenget er å kommandere en gruppe piloter på oppdrag over fiendens territorium.

Dette var det mest spennende skjermbildet vi fant
Dette var det mest spennende skjermbildet vi fant

Spillet sender deg til konfliktsoner som Irak, Libya og Nord Korea. Basert på oppdragsbeskrivelser fra virkelighetens verden må du velge piloter og fly, og sende dem ut i faresonen. Når du når målet ditt må du evaluere trusselen og gjøre det som må til for å utføre oppdraget.

Hver pilot har sine unike egenskaper, og med hvert oppdrag som han utfører vil disse forbedres. Men mange oppdrag tærer på kreftene, så det blir viktig å finne ut hvor mye du skal presse mennene dine før du lar dem hvile.

Hornet Leader PC skal lanseres «snart», og vil utgis av Matrix Games. Det vil si at vi neppe får se spillet i butikkene, men selvfølgelig skal vi ikke utelukke noe (Matrix har tidligere samarbeidet med flere selskaper for å få utvalgte spill fra porteføljen deres ut i butikkene, både i Europa og på andre siden av Atlanteren).

Hornet Leader PC

Windows
Slippdato: 8. oktober 2007
Sjanger: Taktisk
Utvikler: Storm Cloud Creations
Utgiver: Matrix Games

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen