The Movies kun på PC

På gårsdagens pressekonferanse om Activisions finansrapport for tredje finanskvartalet (oktober 2005 til desember 2005), ble det kjent at PC-versjonen av The Movies er den eneste versjonen som blir sluppet. Salget var skuffende for Activision, som har bestemt seg for å ikke gå videre med konsollversjonene de tidligere har annonsert.

Hvor langt Lionhead var kommet med konverteringen er ikke kjent. Planen var å gi ut spillet på Xbox, PlayStation 2 og GameCube, men noen konkret lanseringsdato ble aldri kommunisert til pressen.

PC-versjonen, som ble sluppet i butikkene i november i fjor, er en livssimulator som lar spilleren bygge og kontrollere sitt eget filmstudio i Hollywood. Spilleren kan lage unike små filmer ved å velge alt fra manuscript, skuespillere, statister, produksjonsmedarbeidere mv. Du starter i begynnelsen av 20-tallet og gjør karriere ved å lage gode filmer, drive research, introdusere nyeste filmatiske teknologiene samt fostre opp nye stjerner.

Til din disposisjon er tusenvis av sett, rekvisitter, lokasjoner og kostymer. Det er opp til deg å gi grønt lys til prosjekter, eller å plukke ut manuscripter som trenger litt mer finpuss. Du kan gjøre din egen vri på favorittfilmen eller lage en helt ny legendarisk film.

For flere detaljer om PC-versjonen, anbefaler vi en titt på vår produktside, hvor du finner link til en demo, en omtale og nyheter.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen