THQ kunngjør Company of Heroes

THQ og Relic Entertainment har tydeligvis fått med seg at spill basert på andre verdenskrig er populære for tiden, og at disse spillene helst skal ha litt oppblåste og ærefylte navn. Nå har de kunngjort sanntidsstrategispillet Company of Heroes, og lovet at det vil bli den neste revolusjonen innenfor sjangeren.

Det er lett å blåse av et slikt løfte, men med tanke på at Relic står bak titler som Homeworld og Warhammer 40 000: Dawn of War, er det kanskje grunn til å ta dem alvorlig. Blant punktene på skrytelisten finner vi fullstendig ødeleggbare spillmiljøer, realistisk fysikk (takket være Havok-motoren), svært realistisk kunstig intelligens og et tungt fokus på historiefortelling.

Company of Heroes følger de modige mennene i "Able Company", og starter med invasjonen av Normandie. Enspillerkampanjen tar deg gjennom hele Europa, og kulminerer i slaget om den tyske hovedstaden Berlin. Spillet bygger på Relic sin neste-generasjons Essence Engine, og skal etter planen lanseres til neste år.

I e-posten vi har fått fra THQ, står det at mer informasjon vil være å finne på spillets nettsted, som vi har lagt inn lenke til nederst. Nettstedet ser imidlertid ikke ut til å være klart enda.

Company of Heroes

Windows
Slippdato: 29. september 2006
Sjanger: Strategi
Utvikler: Relic Entertainment
Utgiver: THQ

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen