Tomb Raider 7 sommeren 2005?

Top Cow Productions har nemlig fortalt at de har lagt Tomb Raider-tegneserien sin på is, men at de vil relansere den samtidig med at det syvende Tomb Raider-spillet kommer på markedet, til sommeren 2005. Eidos har på sin side ikke sagt noe om når neste Tomb Raider-spill kommer på markedet, men vi må anta at en forretningspartner som Top Cow Productions har et rimelig godt grunnlag for det de sier.

Som kjent har Tomb Raider-serien slitt litt i den siste tiden, og det forrige spillet, Angel of Darkness, ble møtt av middelmådige kritikker og lite interesse hos spillkjøperne. Eidos ser imidlertid ikke ut til å ta dette som noe tegn på at folk er lei barmfagre Lara, og har hyret inn Crystal Dynamics (som står bak Legacy of Kain-spillene) for å lage det syvende spillet i serien.

Ryktene vil i tillegg ha det til at utviklingen av spillet foregår i samarbeid med Deus Ex-designeren Warren Spector, og at Lara Croft-karakteren er i ferd med å gå gjennom store forandringer. Uansett hva som skjer blir det spennende å se hva Eidos gjør for å få folk interessert i Tomb Raider-franchisen igjen.

Hvis Top Cow Productions har rett burde vi kunne forvente at Eidos letter på sløret om denne etterfølgeren mot slutten av året.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen