Verdens ende kommer til DS

Verdens ende kommer til DS

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Husker du Defcon? Det forholdsvis enkle spillet, der du som enehersker over en nasjon hadde som eneste mål å utrydde alle menneskene hos fienden. Undertittelen var ganske enkel: Everybody Dies.

Det kom ut i 2006 til PC og ble senere relansert på Steam. Spillet tilbød enkelt og vanedannende gameplay, inspirert av filmen Wargames og skulle etter planen lanseres til Nintendo DS.

America! F
America! F"#¤ YEAH!

Introversion sitter nå på en ferdig versjon, men mangler utgiver da det engelske firmaet Pinnacle Software, som opprinnelig skulle stå for distribusjonen, ble slått konkurs i fjor. Introversion har derfor fått tilbakeført alle rettigheter til den ferdige versjonen av Defcon.

Defcon beskrives av Introversion som en Ragnarok-simulator. Spillet har veldig enkel grafikk og lyd for at du skal få følelsen av å sitte inne i en bunker og dirigere slutten på menneskeheten med ditt symfoniorkester av Interkontinentale Ballistiske Missiler. Er du heldig kan du kanskje redde en stor del av dine egne innbyggere, mens du utsletter motstanderene. Men som oftest blir kloden redusert til ei radioaktiv slagmark.

Med tanke på suksessen til Nintendo DSI, kombinert med at Defcon er et kjent og ikke minst, et ferdig produkt, så regner Introversion med at det kommer i salg i tredje kvartal i år.

Alle bilder fra PC-versjonen.

(Kilde: Gamasutra)

DefCon

Windows
Slippdato: 29. september 2006
Sjanger: Strategi
Utvikler: Introversion
Utgiver: Introversion

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen