burnout5
Konkurranse
burnout5

Vinn Burnout Paradise

Burnout Paradise slippes eksklusivt for PlayStation 3 og Xbox 360 torsdag 24. januar, og foregår i den fiktive byen Paradise City. I følge Electronic Arts representerer byen de optimale omgivelsene for ødeleggelsesracing. Du får nemlig ubegrenset mulighet til å skape kaos i byens gater, som kommer med en godt utbygd infrastruktur som bare venter på å bli rotet til av uvettige bilførere.

T-skjorter og Burnout Paradise-spill til tre vinnere.
T-skjorter og Burnout Paradise-spill til tre vinnere.

Electronic Arts forteller at hver minste del av omgivelsene i Burnout Paradise er bygd for å levere den kjente opplevelsen fra Burnout-serien, og at hver gate er en mulighet til å grisekjøre mens hvert kryss er en mulighet til å lage vanvittige kollisjoner. Men vær oppmerksom - racingmiljøet i Paradise City er nådeløst, og for dem er det ikke nok å bare slå deg på målstreken. De gir seg nemlig ikke før bilen din ligger vraket i grøfta.

Nå gir vi bort tre eksemplarer av dette spillet, til valgfri plattform, samt en unik Burnout Paradise-t-skjorte. Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Når kom det første Burnout-spillet i salg?
  1. Hvem står bak utviklingen av Burnout Paradise?

Konkurransen kan besvares frem til midnatt torsdag 24. januar. Vinnerene blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen