Vinn Europa Universalis III

Europa Universalis III har alle kjennetegnene til Paradox sine store strategispill. Her nevnes stor dybde, historisk innhold, utfordrende gameplay og stor gjenspillingsverdi. Samtidig har selskapet fokusert på å gjøre spillet mer nybegynnervennlig.

Vi deler ut to standardutgaver (bak) og en samlerutgave (foran).
Vi deler ut to standardutgaver (bak) og en samlerutgave (foran).

Du må lede nasjonen din til å bli mektig og stor, og det hele avsluttes etter revolusjonene i Frankrike og Amerika. Totalt kommer spillet med over 250 historiske nasjoner. Det ser ikke ut til at vi får noen radikale endringer i den suksessrike gameplayoppskriften, men Paradox sier at det nye spillet tilbyr en mer helhetlig opplevelse enn tidligere. Blant annet får spilleren flere muligheter i fredstid, blant annet i forhold til forhandlinger med paven og mektige keisere.

Vår anmelder Mikael Harstad Groven var ikke i tvil når gav denne strategiperlen Europa Universalis III en sterk 9 av 10. En sikker vinner med andre ord, i hvert fall om man kan klare seg uten episke slag og raske bråkete kriger.

Nå har vi fått tak i to standard butikkversjoner, og én samlerutgave – som vi med glede deler ut til tre av våre lesere. Samlerutgaven inneholder en 100-siders strategiguide, en spesiell introduksjon av spillet – gjort av produsenten, det offisielle lydsporet på CD med utviklerdagbok av komponistene, og eksklusivt nedlastbart innhold, inkludert bonusinnhold i diskusjonsforumet til Paradox.

Vil du være med i trekningen? Da må du svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilken tidsperiode foregår Europa Universalis III?
Du kan ta kontroll over ett av totalt hvor mange land i denne tidsperioden?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til midnatt søndag 4. februar 2007. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Europa Universalis III

Windows
Slippdato: 26. januar 2007
Sjanger: Strategi
Utvikler: Paradox Interactive
Utgiver: Paradox Interactive

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen