KONKURRANSE: Vinn Resistance 2
Konkurranse

Vinn Resistance 2

Det beinharde, men engasjerende Resistance 2 kom i salg for Playstation 3 på onsdag, og fikk bra mottagelse her på Gamer.no. Oppfølgeren til et av de mestselgende spillene på PS3 foregår i USA, og du spiller en amerikansk soldat som må drepe romvesener på 50-tallet. Vi får bedre grafikk, bedre kunstig intelligens, nye klasser og større fiender.

Har beistene blitt større, eller er menneskene mindre?
Har beistene blitt større, eller er menneskene mindre?

Resistance 2 har også mye innhold for de som liker å spille sammen. To spillere samarbeide om to kampanjemoduser lokalt, og over nett kan hele åtte spillere samarbeide om å drepe romskapninger. I tillegg vil hele 60 spillere kunne kjempe mot hverandre over nett.

Vi har fått tak i ti eksemplarer av dette PS3-spillet og ti t-skjorter. Hvert spill ligger i en unik boks som også inneholder diverse stilig promomateriell og en CD med videoer, konseptbilder, illustrasjner og skjermbilder fra spillet. Denne boksen kan ikke kjøpes i butikk.

For å være med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hvor mange Resistance 2-betanøkler har Gamer.no gitt bort til leserne?
  1. Hvilken annen spillserie står utviklerne av Resistance 2 bak?

Konkurransen kan besvares frem til klokken 10, mandag 1. desember. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no.

Resistance 2

PS3
Slippdato: 26. november 2008
Sjanger: Action
Utvikler: Insomniac Games
Utgiver: Scee

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen