Benekter Gears of War-demo

Epic Games slipper snart sitt store Xbox 360-prosjekt Gears of War i butikkene. I den forbindelse er det mange som håpet på en demo via Xbox Live, helst før butikkslipp. Men Mark Rein, president hos Epic Games, har tidligere sagt at en slik demo hadde tatt fra dem dyrebar tid som de heller ønsker å bruke på å finpusse selve spillet.

I går dukket det opp en interessant reklame for en Gears of War-demo på samlesiden for nedlastbart innhold på det offisielle nettstedet for Xbox. På toppen av siden kunne man se grafikk fra Xbox Live-spill som allerede er ute, sammen med en liten banner det stod "Gears of War Demo" på.

Alternativ tekst mangler
Skjermbilde av Xbox.com med den omdiskuterte demoannonsen.

forumet til Epic Games har Rein kommentert dette slik:

– Det finnes ingen Gears of War-demo, og det vil heller ikke finnes noen før utgivelse. Jeg mistenker at det var en generisk toppgrafikk med et Gears of War-bilde på seg. Akkurat nå har vi ingen planer om å lage en demo av Gears of War.

Mot slutten av innlegget skriver Rein at han har bedt Microsoft fjerne innholdet. For øyeblikket er Xbox.com nede for vedlikehold.

Gears of War er et spill som har fått veldig mye oppmerksomhet rettet mot seg det siste halvåret, og det er ikke uten grunn. Skytespillet er ett av de mest imponerende Xbox 360-spillene som er kunngjort til nå.

De imponerende spillmiljøene vil være interaktive og ødeleggbare, og i tillegg vil spilleren få mulighet til å skaffe seg dekning ved å for eksempel sparke bord overende og velte pillarer og slikt. I tillegg får vi tilgang på forskjellige kjøretøyer. I enspillerdelen av Gears of War må du samarbeide med datastyrte lagkamerater, og Epic lover svært avansert kunstig intelligens.

Gears of War lanseres på Xbox 360 17. november.

Gears of War

X360
Slippdato: 17. november 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Epic Games
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen