E-SPORT: Bli med å forme Telenorligaen

E-sport Evalueringsmøte for Telenorligaen

(Bilde: Eivind von Døhlen/Gamer.no)

Bli med å forme Telenorligaen

Gamer.no inviterer til ny samling med breddelagene i det norske seriespillet.

Telenorligaen har akkurat avsluttet sin femte sesong siden oppstarten i 2015. Deltakerantallet har økt fra 2000 til over 5500 på disse årene.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League med 450 000 kroner i rene pengepremier for toppdivisjonene. Over 800 lag deltok våren 2017.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Ligaen arrangeres og eies av Gamer.no, som nå ønsker å samle deltakere til et nytt åpent møte tirsdag 20. juni klokken 17:00 for å stake ut kursen videre for Norges største satsing på e-sport. Møtet skjer i Gamer.nos lokaler i Grensen 3 i Oslo, og det serveres gratis mat og drikke til alle deltakerne.

Klubber og lag i 1. divisjon og 2. divisjon har hatt et tilsvarende møte, men dette er bare en brøkdel av hva Telenorligaen består av. Majoriteten av lagene, spillerne og kampene er nedover i divisjonene, og det er den grasrota som nå skal bli hørt.

Hva motiveres du av? Hvordan kan Telenorligaen bli et bedre sted å være for deg og ditt lag, og hva betyr mest for deg når du konkurrerer i e-sport?

Ønsker du å være med å forme Telenorligaens fremtid? Meld din interesse i skjemaet under, så blir du kontaktet. God spredning mellom divisjoner og spill vil prioriteres.

Kommentarer (4)

Black Week

onsdag

Følg salget på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen