Om infokapsler
E-SPORT: Måtte se seg slått av russerne
E-sport
(Bilde: Starladder)

Counter-Strike: GO / WESG

Måtte se seg slått av russerne

Joakim «jkaem» Myrbostad og resten av .no gikk på sitt første tap i kvalifiseringen til WESG.

.no BESTÅR AV:

Norge Håvard «rain» Nygaard
Norge Joakim «jkaem» Myrbostad
Norge Ruben «RUBINO» Villarroel
Norge Bjørn «Skurk» Maaren
Norge Pål «Polly» Kammen

Etter en pangstart på gruppespillet i går for Norges representanter, var spillerne i .no klare for kveldens to siste kamper. Første kamp for nordmennene var mot russiske .Russia på kartet Mirage.

Jevnt fra start

Russerne gikk tidlig ut i ledelsen som Anti-Terrorister, og sikret seg tre runder før Norges representanter klarte å slå tilbake. På stillingen 3-3 hadde russerne muligheten til å ta tilbake kontrollen på kampen, da de var tre menn mot Pål «Polly» Kammen som eneste nordmann i live. Kammen stod derimot stødig på kartet, og vant runden for .no. 

I løpet av de påfølgende rundene så det ut som om Norges representanter hadde funnet flyten som Terrorister, og de gikk opp i en ledelse på tre runder. Det skulle vise seg å bli en jevnere kamp utover første halvdel, og lagene gikk mot pausesignalet på stillingen 8-7, favør russerne. 

Små marginer

DISSE SPILTE FOR .RUSSIA:

Russland Dmitry «hooch» Bogdanov
Russland Denis «electronic» Sharipov
Russland Savelii «jmqa» Bragin
Russland Georgi «WorldEdit» Yaskin
Russland Alexey «ub1que» Polivanov

Andre halvdel av kampen åpnet like jevnt som første halvdel ble avsluttet, men russerne klarer å stikke av med et par runders ledelse. På stillingen 14-11 i favør de russiske spillerne ser det mørkt ut for Norges representanter, som må sikre seg rundeseire.

Håpet lysner i det Håvard «rain» Nygaard viser seg fra sin sterke side, hvor han alene sikrer runden for nordmennene mot to russere. Neste runde går også veien for Norges representanter, denne gangen sikret av Ruben «RUBINO» Villarroel, som klarer å desarmere bomben i en hektisk situasjon. 

I det håpet er på sitt høyeste nivå, klarer derimot russerne å klore seg tilbake i kampen, og ender opp med å ta de to siste rundene. Kampen endte 16-13 i favør de russiske spillerne.

Veien videre til sluttspillet

Med seier i sin neste kamp mot bulgarske BPro Gaming, er .no sikret en plass i sluttspillet. Skulle de derimot tape mot bulgarerne, er nordmennene avhengige av andre resultater i gruppen. Det er fremdeles mulig for nordmennene å sikre seg førsteplass i gruppen sin, men det avhenger av resultatene fra russernes to gjenværende kamper.

Førsteplass i gruppen gir en plass i kvartfinalen, samt en garantert plass til WESG. Dersom .no havner på andre- eller tredjeplass i gruppen, er de nødt til å kvalifisere seg til kvartfinalen mot de andre lagene som havner på de samme plasseringene i de andre gruppene.

Lag Kamper Seire Tap Poeng
Russland .Russia 2 2 0 6
Norge .Norway 3 2 1 6
Polen Virtus.Pro 4 2 2 6
Bulgaria BPro Gaming 2 1 1 3
Serbia Guerilla_Method 3 0 3 0

Norges representanter skal ut i ilden allerede klokken 22:30. Kampen sendes direkte via Starladders offisielle kanaler.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen