Last ned og vær glad

Enda mer innhold til Dragon Age

Last ned og vær glad

Dra tilbake til Ostagar og få hevn.

Allerede på slippdatoen 5. november var det mulig å laste ned to ekstrapakker til det fyldige rollespillet Dragon Age: Origins.

Nå skriver Electronic Arts i en pressemelding at utvikler BioWare kommer med mer denne julen. Tilleggspakken heter Return to Ostagar og blir tilgjengelig på PC (400 BioWare-poeng), Xbox 360 (400 MS-poeng) og Playstation 3 (ca. 30 kroner). En eksakt dato er foreløpig ikke offentliggjort.

Blir denne fruen med på moroa?
Blir denne fruen med på moroa?

– Vi er stolte over det fenomenale slippet til Dragon Age: Origins, og vi er glade for å kunne annonsere enda en nedlastingspakke til spillets fans, sier BioWares Ray Muzyka.

I Return to Ostagar returnerer du til slagmarken der Kong Cailan svingte sverdet for siste gang. Nå får du sjansen til å få hevn for hans dødsfall, samt å finne ut flere hemmeligheter om kongen. Man vil nøste opp Cailans topphemmelige politiske agenda, samt jakte på hans fantastiske våpen og rustning.

– Denne pakken er et godt eksempel på at BioWare gjerne vil gi sine fans nye opplevelser hele tiden som beriker historien i spillet, sier Muzyka.

Hvis du ikke har fått med deg så mye om Dragon Age: Origins kan du alltids ta en kikk på vår anmeldelse.

Kommentarer (24)

Forsiden akkurat nå

Til toppen