KONKURRANSE: Vinn billetter til verdenspremieren på Assassin's Creed
Konkurranse

Vinn billetter til verdenspremieren på Assassin's Creed

Lyst på en kinotur?

Du kan være blant de første som ser filmatiseringen av Assassin's Creed. I samarbeid med Logitech G lodder vi nå nemlig ut 10 billetter til fem stykker til verdenspremieren i storsalen på Colloseum Kino i Oslo, slik at du og en venn kan se filmen sammen. Arrangementet går av stabelen onsdag 21. desember klokken 20:45, og filmvisningen begynner 21:30.

Trailer til fimen.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. De som vinner må hente billettene på Colloseum Kino i Oslo på premierekvelden.

Vi trekker fem vinnere mandag 19. desember klokken 10:00, og vinnerne blir kontaktet på e-post

Det er Spillexpo, Komplett, Logitech G, 20th Century Fox og Nordisk Film Kino som sammen arrangerer verdenspremieren på filmen. I tillegg til selve visningen, frister de med et før-arrangement. Der skal personligheter og YouTube-ere fra Komplett, BX3 og Logitech spille Assassin's Creed: The Ezio Collection, i tillegg til at det blir quiz og konkurranser. 

Ligner mye på spillet

Filmatiseringen av Assassin's Creed følger flere av de samme konseptene vi kjenner fra filmen: Et teknologifirma har gjort det mulig å gjenoppdage forfedres minner i en simulasjon, kalt Animus, og bruker teknologien til å se tilbake til en snikmorder i det 15. århundret. I motsetning til spillene følger vi ikke Desmond Miles og hans forfedre, men en person ved navn Callum Lynch, spilt av Michael Fassbender.

For å delta må du svare riktig på følgende spørsmål:

Konkurransen ble avsluttet ma. 19. des. 10:00.

  1. I hvilket år kom det første Assassin's Creed-spillet ut?
  1. Hvem har regien på Assassin's Creed-filmen?

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen