Nytt innhold for PGR3

Bizarre Creations har kunngjort at de vil gi ut nytt innhold til Project Gotham Racing 3 den kommende mandagen. Alle spillere vil kunne laste ned en ny bil - en Aston Martin V8 Vantage - helt gratis, og vil også kunne laste ned en oppdatering til spillet (som er nødvendig for å fortsatt kunne spille over Xbox Live).

Om du har noen ekstra MS-poeng (nærmere bestemt 400), kan du investere dem i en mye mer omfattende pakke med tilleggsutstyr til spillet. Denne pakken heter Speed, og inneholder 12 nye biler (inkludert Ferrari 612 Scaglietti), samt noen nye gameplayforbedringer. Bizarre vil gi ut mer informasjon om Speed-pakken i løpet av de kommende dagene (som du kan få med deg ved å holde øye med nettstedet deres).

For kort tid siden ble det også gitt ut ekstrainnhold til Kameo og Oblivion, og flere andre utviklere jobber med slike betalpakker som skal lanseres over Xbox Live. Det ser med andre ord ut som denne typen pakker blir mer og mer populære blant spillutviklere og utgivere, og de vil utvilsomt bli en viktig del av spillmarkedet i årene som kommer.

Project Gotham Racing 3

X360
Slippdato: 2. desember 2005
Sjanger: Racing
Utvikler: Bizarre Creations
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen