Pirater kastes ut av Live

Pirater kastes ut av Live

Ingen pirater skal føle seg trygge på Xbox 360, det er i hvert fall Microsofts ambisjon. Onsdag ble det klart at man har kastet flere ut av Xbox Live som følge av piratvirksomhet.

Pirater skal ikke føle seg trygge på Xbox Live.
Pirater skal ikke føle seg trygge på Xbox Live.

– Vi vil beholde et trygt spillmiljø for våre mer enn 14 millioner brukere, derfor har Microsoft satt i gang tiltak mot en liten prosentdel ulovlig modifiserte konsoller som kan spille piratkopierte spill, skriver Major Nelson i sin blogg.

Og han understreker:

– Du bør vite at modifisering av Xbox 360-konsollen er brudd på brukeravtalen for Xbox Live. Dermed vil garantien opphøre og man vil utestenges fra Live.

Xbox-sjef Larry Hryb, som Major Nelson egentlig heter, understreker at det er særs viktig for konsollindustrien at folk faktisk kjøper spillene sine – og ikke kopierer hensynsløst.

– Spillbransjen er avhengig av at kunder betaler for produktene og tjenestene de tilbys, både fra produsenter og lokale støtteselskaper. Derfor vil vi fortsette å bruke og styrke antipirattiltak for å bli kvitt slik kopiering og gjøre Xbox Live-samfunnet tryggere, sier Hryb.

Microsoft Xbox 360 Premium

Microsoft Xbox 360 Elite

Microsoft Xbox 360 Arcade

Kommentarer (79)

Forsiden akkurat nå

Til toppen