Konkurranse

Spillåret 2008 – festen fortsetter

Godt nytt spillår

Vi tar frem vår altoverskuende lupe og ser på noen av godbitene 2008 har å by på.

1: First page
2: New page
3: New page
4: New page

Patapon (PlayStation Portable)

Slippdato: Februar

Patapon er et veldig japansk konsept, og kunne like gjerne vært utviklet på en mentalinstitusjon. Det ser svært sjarmerende ut, og later til å være en blanding av LocoRoco og Elite Beat Agents. Ved hjelp av rytme skal du hjelpe en stamme med runde klumper mot det som truer deres stilistiske 2D-verden – surrealistisk, men potensielt veldig morsomt.

Age of Conan: Hyborian Adventures (PC, Xbox 360)

Slippdato: 25. mars

Det begynner endelig å gå mot utgivelse for dette massive flerspillerspillet fra vår egen norske utvikler, Funcom. Spillet henvender seg mot et mer voksent publikum, og med et mer innfløkt og utfordrende kampsystem, kan det nok stjele noen brukere fra giganten World of Warcraft. 25. Mars blir den største dagen i norsk spillhistorie, og vi krysser fingrene for at Age of Conan blir så bra som det har potensiale til.

Les også:Vår sniktitt

Viking: Battle for Asgard (PlayStation 3, Xbox 360)

Slippdato: Mars

Ringrevene bak Total War-serien, Creative Assembly, prøver seg nå med et spill som baserer seg på norrøn mytologi. Som den mektige krigeren Skarin, skal du redde menneskeheten fra et komplott som gudinnen Hel har satt opp mot Odin. Her loves et involverende kampsystem som består av ren styrke så vel som mektige mytologiske krefter, og vi gleder oss stort til å se mer.

Les også
Fra luftkamp til brettspill

Final Fantasy XII: Revenant Wings (DS)

Slippdato: 1. kvartal

Revenant Wings fortsetter historien der PlayStation 2-klassikeren slapp, og vi får vite hva som skjer videre med blant andre Vaan, Penelo, Fran og Balthier. I god gammel Final Fantasy-stil er det duket for et flunkende nytt og forhåpentligvis uforglemmelig håndholdt eventyr.

Grand Theft Auto IV (PlayStation 3, Xbox 360)

Slippdato: 1. kvartal

Den prisbelønte og kritikerroste GTA-serien trenger vel neppe noen introduksjon. Etter fjorårets utsettelse, krysser vi fingrene for at vi i løpet av vinteren kan spille neste generasjons Grand Theft Auto. Et av årets aller mest etterlengtede spill.

Gray Matter (PC)

Slippdato: 1. kvartal

Gray Matter er et spill fra Jane Jensen, kvinnen bak blant annet Gabriel Knight. Med flere gode eventyrspill bak seg, er det vanskelig å ikke bli entusiastisk når hun lanserer et helt nytt pek-og-klikk-spill. Gray Matter forteller historien om en neurobiolog og hans assistent, og hvordan uforklarlige ting begynner å skje på den mørke herregården de holder til på. Stemningsfullt.

Space Siege (PC)

Slippdato: 1. kvartal

Den åndelige oppfølgeren til Dungeon Siege-spillene, utvikles av Supreme Commander-skaper Gas Powered Games. Handlingen i actionrollespillet foregår i et koloniromskip hvor menneskehetens siste rester befinner seg på flukt fra jordkloden.

Haze (PlayStation 3)

Slippdato: 1. kvartal

Free Radical ønsker med Haze å lage en førstepersonsskyter med fokus på historiefortelling. Spillet finner sted en gang i fremtiden, og som soldat for det store konglomeratet Mantel, begynner du i løpet av oppdraget ditt å se verden i et annet perspektiv. Haze ser ut til å kunne bli et forrykende skytespill med god grafikk, kooperasjonsmuligheter og kjøretøymodell.

Les også:Vår sniktitt

Rock Band (PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360)

Slippdato: 1. kvartal

Etter en stygg skilsmisse mellom Guitar Hero-skaper Harmonix og utgiver Activision, ble Harmonix snappet opp av MTV. Rock Band er deres første spill under ny utgiver, og her skal du få spille gitar, bass og trommer &ndash i tillegg til å synge. Låtutvalget og støtten fra musikkindustrien er stor, og vi gleder oss til å kunne starte vårt eget band i redaksjonen.

1: First page
2: New page
3: New page
4: New page

Siste fra forsiden