lost_topp
Konkurranse
lost_topp

Vinn fantastiske Lost Odyssey

I det japanske rollespillet Lost Odyssey tar spilleren over en figur ved navn Kaim, som har levd i 1000 år og ikke kan dø. Handlingen og gameplayet sentreres rundt Kaim, som lever gjennom flere generasjoner, blir en del av ulike familier, føler kjærligheten til den ene og den andre, og opplever konflikter i en verden som nærmer seg en mystisk industriell revolusjon.

Skjermbilde fra Lost Odyssey.
Skjermbilde fra Lost Odyssey.

Spillet kommer fra den legendariske utvikleren Hironobu Sakaguchi, som blant annet stod bak Final Fantasy-serien og Chrono Trigger. I Lost Odyssey gir han oss en emosjonell historie med tradisjonelt turbasert gameplay.

Vår anmelder Øystein Furevik mener Lost Odyssey er «det ultimate rollespillet», og skrøt hemningsløst i sin 10 av 10-anmeldelse, som han konkluderte slik:

– Lost Odyssey er et spill jeg vil huske om ti år, og det er et spill som for alltid vil ligge inngravert i hjernebarken som et av de spilllene som virkelig griper om meg. Det finnes ikke ett eneste spill opp gjennom tiden som har gått inn på meg i større grad enn hva Lost Odyssey har gjort. Alt annet blekner til sammenligning.

Vi har fått tak i tre eksemplarer av dette fantastiske Xbox 360-rollespillet. For å være med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hva het det forrige spillet fra Mistwalker
  1. Hvor mange 10-er-spillanmeldelser har Gamer.no publisert?

Konkurransen kan besvares frem til midnatt torsdag 6. mars. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no.

Lost Odyssey

X360
Slippdato: 29. februar 2008
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Mistwalker
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen