Dead Island får utgiver?

Zombiehelvete i tropeparadis

Dead Island får utgiver?

Ryktene sier at Dead Island blir utgitt av Deep Silver.

Husker du Dead Island? Dette zombieskytespillet fra Call of Juarez-utvikler Techland ble kunngjort i 2007, men i ettertid har det vært svært stille rundt spillet. Nå kan det imidlertid se ut som om ting er i ferd med å skje.

Det er alltid noe som går galt når man er på ferie.
Det er alltid noe som går galt når man er på ferie.

Det offisielle nettstedet (som fortsatt er "under konstruksjon", etter å ha blitt tatt ned for en stund siden) eies ifølge PCGames.de nå av Deep Silver, den mellomstore tyske utgiveren som blant annet har gitt ut X-spillene.

Deep Silver fortalte dessuten sent i forrige uke at de ville gi ut et annet spill fra Techland, nemlig racingspillet nail'd.

Dead Island er et åpen verden-spill hvor du må forsøke å overleve på ei øy full av zombier. Du kan utforske øya til fots eller ved hjelp av ulike kjøretøyer.

Underveis vil du finne andre overlevende, og få mulighet til å velge hvem du vil alliere deg med for å nå målene dine. Disse valgene vil påvirke historien, miljøet du befinner deg i og hvordan du blir bedømt av andre personer.

Techland har også lovet et levende og dynamisk økosystem som hele tiden er i forandring. Dessuten skal spillet ha omfattende simulering av væsker, gass og elektrisitet, som du blant annet kan bruke til å ta ut fienden på unike måter.

Hvor mange av disse detaljene som fortsatt er riktige gjenstår selvsagt å se.

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen