Får Hearthstone en samarbeidsmodus?
(Bilde: Blizzard)

Får Hearthstone en samarbeidsmodus?

Skjulte filer i den nyeste oppdateringen kan tyde på det.

Av og til sniker det seg inn skjulte tekststrenger og lydfiler i oppdateringer til spill, og disse kan ofte gi et pekepinn på hva som kommer til å skje i fremtiden. 

Denne gangen er det Hearthstone som har havnet under lupén, etter at en gjeng flittige Reddit-brukere fant noen lydfiler i den siste oppdateringen til samlekortspillet.

Sammen!

Filene tyder på at Blizzard har jobbet med en samarbeidsdel til spillet, i en eller annen form, og gir følgende informasjon:

Added VO_HRW_TEST_00.AUDIOFILE: "test"

Added VO_HRW_TEST_01: "Well done! You've defeated the boss together.\n\nBoth players win!"

Added VO_HRW_TEST_01.AUDIOFILE: "test"

Added VO_HRW_TEST_02: "Defeat Gearmaster Mechazod together to win!"

Et kort fra den nye utvidelsen som kommer snart.
Et kort fra den nye utvidelsen som kommer snart. Bilde: Blizzard

Akkurat hva sporene etter disse filene betyr kan vi bare spå for øyeblikket, men at det er snakk om en flerspillermodus der to spillere jobber sammen mot å ta ned en fiende virker klart. Antageligvis er modusen i testfasen ennå, skal vi dømme etter lydfilenes «test»-stempel. 

Om Blizzard velger å implementere en slik modus, tipper vi at det kan være snakk om et oppdrag i en kommende Adventure-utvidelse, og at to spillere da på et tidspunkt må kjempe sammen for å slå en sjef. Det er også mulig at det er noe som kan dukke opp i Tavern Brawl – den relativt nye modusen som endrer regelsett og spillestil fra uke til uke. 

Ny utvidelse kommer snart

Neste Hearthstone-utvidelse, The Grand Tournament, er for øvrig like rundt hjørnet. Der får man 132 nye kort å samle på, samt noen nye regler man bør holde styr på for å få overtaket

Om få uker begynner for øvrig Telenorligaen her på Gamer.no der landets ypperste Hearthstone-spillere skal kjempe mot hverandre gjennom høsten. 

World of Warcraft har ikke holdt seg like godt.
Nettrollespillet har ikke hatt så få abonnenter som dette på 10 år »

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen