Kingdom Hearts 1.5 HD Remix annonsert

Kingdom Hearts 1.5 HD Remix annonsert

Square Enix pusser opp tre av seriens spill til neste år.

Square Enix har annonsert at de kommer til å slippe en samlepakke med oppussede Kingdom Hearts-spill til PlayStation 3 neste år. Dette melder Joystiq. Så langt er det kun Japan som er en sikker kandidat for lansering, men seriens popularitet her i vesten fører nok til at også vi får fingrene i oppussingsarbeidet. Pakken skal få navnet Kingdom Hearts 1.5 HD Remix, noe som faktisk ikke er et så forferdelig ekstravagant navn i forhold til flere av Square Enix’ senere titler.

I samlingen finner du en oppdatert utgave av Final Mix-versjonen (en type Directors Cut) av det første Kingdom Hearts-spillet på PlayStation 2, samt en oppusset utgave av Kingdom Hearts: Re: Chain of Memories. For å binde det hele sammen har Final Fantasy-giganten stappet inn mellomsekvensene fra Nintendo DS-spillet Kingdom Hearts: 358/2 Days, ifølge Famitsu.

Slik så Kingdom Hearts ut da det kom i 2002.
Slik så Kingdom Hearts ut da det kom i 2002.

Hvor er Kingdom Hearts II?

Noen vil kanskje remje etter hvorfor Kingdom Hearts II ikke er med i pakken, men rent historisk er dette en logisk sammensetning. Disse tre spillene tar nemlig alle sted før eventyret i Kingdom Hearts II, og det er ikke urimelig å anta at Square Enix følger opp denne lanseringen med en ny pakke som inneholder Kingdom Hearts II, PlayStation Portable-spillet Kingdom Hearts: Birth By Sleep og Nintendo DS-spillet Kingdom Hearts: Re: Coded.

Famitsu hevder også at Square Enix jobber med et nettleserbasert kortspill satt i Kingdom Hearts-universet, men dette har det ikke kommet noen offisiell informasjon om enda.

Opp gjennom sine ti år har Kingdom Hearts-serien opparbeidet seg et repertoar på 7 spill, ikke medregnet oppussede nyutgivelser. Sistemann ute er Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance til Nintendo 3DS, som fikk god omtale her på siden da det ble sluppet i sommer.

Les også: Anmeldelse: Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
Les også: Dream Drop Distance direkte knyttet til Kingdom Hearts 3

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen