NFS:U2 og Battle out of Hell er ferdig

Need for Speed: Underground ble ekstremt godt mottatt av spillkjøpere verden over, og befant seg på toppselgerlistene svært lenge. At Electronic Arts håpet å kunne fortsette den vanvittige suksessen ved å lage en etterfølger er det nok ingen som er overrasket over, og nå - omtrent ett år etter utgivelsen av originalspillet - er denne etterfølgeren ferdigutviklet.

Spillet lover å tilby mer av det samme som originalen, og kommer utvilsomt til å selge i bøtter og spann, på tross av at konkurransen i år må sies å være litt hardere enn den var i fjor. Den norske utgivelsen av Need for Speed: Underground 2 er satt til 18. november. Spillet kommer til alle de store plattformene.

Et annet produkt som nylig er ferdigutviklet er ekspansjonspakken til Painkiller, Battle out of Hell. Her fortsetter handlingen der originalen slapp (i helvete, med andre ord), og i tillegg til nye våpen og fiender lover utviklerne i People Can Fly en ny og oppdatert grafikkmotor som skal sikre at spillet fremdeles kan måle seg med de store guttene i sjangeren. Painkiller: Battle out of Hell kommer i salg 26. november.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen